KVÍZ-PARTY - KINCSKERESŐ JÁTÉK

Gyerekzsúr játékok vagy játékok szülinapi bulira?

Üdvözlünk a Kvízparty világában!

Egy ígérettel szeretnénk kezdeni.
Azaz, nem is csak eggyel, hanem rögtön hárommal is…!

gyerekzsúr játékok, szülinapi zsúr játékok témában bátran számíthatsz ránk.
ha bennünket választasz, akkor abban is biztos lehetsz, hogy néhány egyszerű teendőn kívül nem kell extra időt és energiát arra fordítanod, hogy emlékezetessé tedd gyermeked buliját.
…és, ami a legfontosabb; az ünnepelt és a meghívott vendégei is egyedi élménnyel gazdagodnak, ráadásul a feladatokat együttesen, mégis csapatonként, egymással versengve kell megoldaniuk!
Jó, jó, de messziről jött ember azt mond, amit akar…gondolhatnád akár ezt is. Néhány mondatban szeretnénk Neked bemutatni, hogy miért is érdemes minket választanod.

Ahogy említettük is, mi magunk is gyakorló szülők vagyunk, két fiú és egy kislány szülei. A legkisebb 2015-ben, a nővére 2011-ben, míg a bátyjuk 2008-ban született, így számtalan szülinapi buli szervezése van a hátunk mögött…és nemcsak a saját gyerekeink bulijait szerveztük, hanem hamarosan jöttek a családból és baráti körből is a felkérések.

Szóval, sok mindent kipróbáltunk és tapasztaltunk. Természetesen csak azon játékelemeket tartottuk bent a szortimentben, amelyek minden próba alkalmával jól „vizsgáztak”!

Tehát ha játékokat keresel gyerekzsúrra, szülinapi bulira, tőlünk olyan csomagot kapsz, melyek kiállták az idők (és sok-sok gyerek) próbáját!

Szülinapi játékok gyerekeknek...

úgy, hogy közben ne idegeskedj, ne fuss ki az időből és ne váljon őrült kapkodássá a szervezés? Na, ez jól hangzik!

És ezt mégis hogyan képzeljük?

Először is, Te kiválasztod, hogy melyik csomagot szeretnéd megrendelni. Miután megrendelted hamarosan meg is kapod az Általad választott szállítási módon és címre.

Ha idáig eljutottál, a nehezén már túl is vagy!

Ha megvan a buli helyszíne és időpontja, na és persze a kiválasztottak köre, csak címezd meg a meghívókat és oszd ki őket. Igen, a biankó meghívók a csomagban vannak, amit rendeltél.

Mielőtt a buli elkezdődik, a feladatod, hogy elrejtsd a négyszögletes zsetonokat (a kör alakú zsetonokból a csapatok fognak egyesével húzni). Ha ezzel megvagy, akkor a Nyomkereső lap megfelelő számaihoz írd fel, hogy melyik számhoz hol találják a négyzet alakú zsetont (segítséget nyújtunk Neked ahhoz, hogy hova tudod elrejteni a megtalálandó zsetont, és tippeket kapsz arra vonatkozóan is, hogyan tudod ezen rejtekhelyeket körülírni. Nálunk ezek minden csoportban jól működtek!

Már csak egy Vezérlőpultot kell felállítanod, ahol a Te bázisod lesz. Ide hozhatják a csapatok a megtalált zsetonokat és a megoldott feladatokat és itt helyezd el a Nyomkereső lapot, hogy mindenki láthassa, hogy melyik számhoz hol kell a zsetont keresnie.

Praktikus, ha a csapatoknak is segítesz egy-egy bázist berendezni, ahol ők a feladatokat meg tudják oldani.

Ha ezzel is megvagy, már indulhat is a hajsza a kincs után! De előtte ragaszd a csuklójukra a csapatuk színének megfelelő karszalagot, amit szintén megtalálsz a csomagban.

Az évek alatt azt tapasztaltuk, hogy a gyerekek (ez persze függ az életkortól) korlátozott ideig leköthetők, így a játékok úgy vannak kitalálva és összeállítva, hogy a gondolkodós, logikai feladatokat folyamatosan mozgásos (azaz kereséses) feladatok szakítják meg, ezáltal a kincskeresésben résztvevők állandóan változó ingereknek vannak kitéve. Ha a csapat megtalált egy elrejtett zsetont, már kezdődhet is a zsetonhoz tartozó feladat megoldása. És persze mindezt csapatban, közösen. Ami azért jó, mert nem marad ki senki, nincsenek unatkozók; mindenkit magával sodor a keresés és a feladatmegoldás lendülete.

A játék végén még annyi feladat vár Rád, hogy pontozd a csapatokat és hirdess eredményt (a kincskeresés lényege és célja, hogy minden résztvevő és az összes csapat nyertesnek érezze magát, tehát valódi nyertesek és vesztesek nem lesznek!).

Abban szeretnénk a segítségedet kérni, hogy a kincsesládába rejts el olyan apró ajándékokat, amiknek a megtalálói-azaz a verseny résztvevői örülnek majd.

Jó szórakozást!
Várunk vissza!