KVÍZ-PARTY - KINCSKERESŐ JÁTÉK

RÓLUNK…Kik vagyunk?

Szeretnénk Nektek röviden bemutatkozni.

Réka és Albert vagyunk. Három gyermekünk van, egy fiú, aki 2008-ban született, aztán jött egy kislány, 2011-ben, majd érkezett az öccsük, 2015-ben. 

Szerettünk volna az akkor még kisfiunknak egy élményekben gazdag születésnapi zsúrt tartani.

Akkoriban találkoztunk a Kvízparty alapötletével, külföldön. Ezt kezdtük el fejlesztgetni, próbálgatni a mi gyerekeink érdeklődési körét ismerve és figyelembe véve életkoruk fejlettségi szintjét.

Az első „Kvízparty” olyan jól sikerült, hogy ezután több is követte…

Majd arra gondoltunk, megpróbálhatnánk ezt az ötletet tovább fejlesztve, egy úgymond „instant”programot megalkotni, amivel más szülők életét is megkönnyítenénk.

 Így született meg a végleges Kvízparty, amit sok szeretettel ajánlunk.

Mivel egyikünk sem tanult pedagógus, így mindenképp fontos volt számunkra, hogy kikérjük egy számunkra is hiteles szakmabeli véleményét, aki ötleteivel segíti a munkánkat.

Így találkoztunk Böbe nénivel (Szilágyiné Pernyéz Erzsébet), akit beavattunk az elképzeléseinkbe és szakmai segítséget, támogatást kértünk Tőle. Böbe néni egyébként nyugdíjas fejlesztőpedagódus.

Sok szakmai tanácsot adott, javító szándékkal fejlesztette velünk együtt a KvízParty-t, annak érdekében, hogy a célba vett korosztálynak valódi élményt nyújthasson.

Köszönjük, hogy bizalmat szavazol a KvízParty-nak (és persze nekünk is)…reméljük, hogy egy feledhetetlen élménnyel lesztek gazdagabbak.

Szeretettel,
Réka, Albert