Kincsvadászat gyerekeknek

A Te gyereked is imád kutatni és keresni? Valami után. Bármi után. Nem kell, hogy konkrét célja legyen a keresésnek, de keresni muszáj! Hmm, igen, ilyenek ezek a gyerekek! ☺ Mert keresni (és persze találni) az jó buli. Mindig. Mindenhol.

Ha pedig a keresés izgalmát egy születésnapi zsúrral kötjük össze…az maga a nagybetűs főnyeremény! Nem elég, hogy kereshet-kutathat, ráadásul most ez is a feladat…hiszen, ahhoz, hogy a csapat előrébb tudjon lépni a kincsesláda kinyitása utáni „harcban” meg kell találni az elrejtett zsetonokat. Ha valami pedig „úgy lesz meg”, hogy megkeressük…uhh, az még mindig nagyon jó. Ahogy mondtam. Mindig. És mindenhol.

Ötletek kincskereső játékhoz? Segítünk!

Legyen szó otthoni kincsvadászatról, vagy olyan kincsvadászatról, amit egy parkban, játszótéren szervezel, mi segítünk felejthetetlenné tenni a bulit. 

A tapasztalatok szerint a legtöbb ember szeret keresni (persze nem az elhagyott lakáskulcs kétségbeesett keresgéléséről van szó…), és ez természetesen fokozottan igaz a gyerekekre. Életkortól függetlenül, de a kamaszkor kezdetéig ez a jellemző. Ha tehát egy izgalmas vetélkedő össze van kötve olyan feladatelmelekkel, ahol a cél valaminek a megtalálása, az tényleg jól hangzik! A Kvízparty esetében a feladatokhoz vezető zsetonok vannak elrejtve, ha pedig megtalálják ezeket a versenyzők, akkor tovább tudnak lépni a játékban.  

Kettős célunk van; szeretnénk maradandó élményt adni az ünnepeltnek (és persze a meghívott vendégeknek), valamint szeretnénk Neked abban segíteni, hogy ezt a maradandó élményt kevés idővel és energiával tudd party-vá varázsolni. Az alapvetés az, hogy Neked minél kevesebb időt és erőfeszítést kelljen a buliba fektetned, mégis emlékezetes maradjon!

Ne feledd, egy jó kis kincskereső játék otthon, örök emlék marad!

Te is azt tapasztalod, hogy a kutatás-keresés mindig jó móka és soha nem elég? Ha Nálatok is ez a helyzet, akkor induljon a kincsvadászat!